Månesten – Smukke smykker med mening

Maanesten er et dansk smykkebrand, der er kendt for deres smukke smykker der udtrykker en særlig betydning. Det unikke ved Maanesten er, at hvert enkelt smykke er sammensat med forskellige typer af sten og krystaller, som giver en helt særlig og personlig energi til smykket. Hver eneste perle, sten og krystal har sin egen betydning, der bringer et element af spiritualitet og personlig forbindelse ind i smykkeuniverset.

Betoningen af sten og krystaller

Maanesten smykker er kendt for at indeholde forskellige slags sten og krystaller og har dermed udviklet en særlig betydning i forhold til, hvilke egenskaber smykket kan have. For eksempel kan en rosekvarts edderkop beskytte sin ejer mod negativ energi, hæmatit kan give styrke og modstandskraft, og perle kan bringe ro og velstand. Der er også mange andre sten og krystaller, som har forskellig symbolik og betydning, og Maanesten ved præcis, hvordan man kombinerer dem på den rigtige måde i hvert smykke.

Det personlige touch

Maanesten smykker er meget personlige, da man kan vælge smykker med sten, der afspejler ens egen personlighed eller energi. Det betyder, at man kan finde et smykke, der er skabt til dig og kun dig. Det kan være en speciel gave til en veninde eller en særlig påmindelse om at rette fokus mod positive egenskaber. Ved at vælge et smykke med en personlig betydning får man altså også et symbol på en særlig personlig forbindelse.

Smykker fra Maanesten passer til enhver lejlighed

Smykker fra Maanesten passer til enhver lejlighed, og der er smykker til enhver smag. Lige fra de enkle og elegante ørestikker, til de mere unikke statement-halskæder. For eksempel er der smykker, der har et særligt fokus på healing, og smykker, der er skabt til at styrke dit selvværd. Uanset om man vil have et smykke til hverdag eller til en særlig begivenhed, så er smykker fra Maanesten et perfekt valg.

Design med hjertet

Maanesten smykker er designet med hjertet i sølv, forgyldt sølv eller 18 karat forgyldt. Bag hver eneste smykkekollektion ligger en grundidé om at skabe smukke og unikke smykker med en dybere betydning. Designeren bag brandet, Lotte Venø Callesen, udtrykker selv, at hun drømmer om at skabe smykker, der kan hjælpe kvinder til at finde deres indre glæde, visdom og styrke. Det er altså ikke blot et spørgsmål om at producere smykker, men et ønske om at skabe noget betydningsfuldt og personligt.

Maanesten smykker har en helt særlig betydning på grund af de forskellige sten og krystaller, der anvendes i kollektionerne. Udover dette er smykkerne skabt og designet med hjertet, så de ikke blot er smukke smykker, men også noget betydningsfuldt og personligt.